Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských
můžete mít 29.5. - 31.5.
Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských
můžete mít 29.5. - 31.5.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO UNIVERSAL Slicer 240 mm Nůž na krájení je větší bratr porcovacího nože. Používá se jak pro porcování, tak pro krájení plátků. Při práci s ním byste měli používat techniku pull slice (pro sebe), která působí nejestetickěji.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Technické údaje: Délka čepele: 252mm Délka nože: 405mm Ocel: AUS-10 Kalení: 60HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 93g
můžete mít 29.5. - 31.5.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 119 mm Ocel: 1.4116 Kalení: 57 HRC Rukojeť: Santopren + polypropylen Hmotnost: 104 g
můžete mít 29.5. - 31.5.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Masahiro Yanagibas délkou čepele 240 mmpro leváky – je to nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Masahiro MV-H Carvings délkou čepele200 mmpodobnou Krájecí nůž určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Filetovací nůž od značky Pedrini s délkou čepele 24 cm je celý zhotoven z nerez oceli s pogumovanou rukojetí pro bezpečný a ergonomický úchop. Využijete jej při různých úkonech v kuchyni v domácnosti i gastronomickém zařízení.
můžete mít ZÍTRA