Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Koriandr je vhodný pro nakládání zelí, hub, vhodný do omáček a dušených mas. Jedno až dvouletá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Koriandr je součástí snad všech kuchyní světa. Listy se používají jako kuchyňské koření pro svoji charakteristickou chuť a vůni.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 350g Směs zelených bylinek na pečená masa, steaky, přílohy, saláty, těstoviny i dressingy. Složení: Směs koření (cibule, paprikové vločky, saturejka, česnek, chilli vločky, petrželka), sůl (22 %).
můžete mít 6.6. - 7.6.
HŘEBÍČEK MLETÝ Hřebíček se silně aromatickou vůní a chutí má široké využití a hodí se jak ve sladké, tak i slané kuchyni. Suché kalichy s drobnou korunkou a stopkou pochází ze stromu hřebíčkovce kořenného.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs pro mletá masa a guláše Složení: Směs koření (česnek, cibule, saturejka, kmín, pepř, paprika, římský kmín, majoránka, bazalka, tymián), sůl (16 %), NEOBSAHUJE glutamát sodný Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: I…
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs se výborně hodí ke kuřecímu masu, rybě, králikovi, ale i k přípravě zeleniny. Složení:Bazalka, rozmarýn, tymián, majoránka, šalvěj, levandule.
můžete mít 6.6. - 7.6.
KOŘENÍ NA DIVOČINU BEZ SOLI Tato směs koření bez soli je ideální pro přípravu zvěřiny, divočiny a všech pokrmů „na divoko“. Využití nalezne, jak u marinování, tak i pečení masa, přípravy gulášů, ragú či omáček. Koření na divočinu se hodí k srnčímu, dančímu i kančímu masu.
můžete mít 6.6. - 7.6.
BOBKOVÝ LIST CELÝ Bobkové listy nalezneme na stálezeleném stromu vavřínu vznešeném, který dorůstá do výšky okolo 10 metrů. Listy mají tmavě zelenou barvu, silně aromatickou vůni a příjemnou kořenitou chuť.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale je též vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 6.6. - 7.6.
Dostupné ve velikostech 80g a 700g CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 6.6. - 7.6.
BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 6.6. - 7.6.
CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 6.6. - 7.6.
PAPRIKA MAĎARSKÁ SLADKÁ Paprika je důležitou přísadou nejednoho receptu a hodí se jak do teplé, tak i studené kuchyně. Neměla by chybět v žádném masovém pokrmu, guláši, polévce a omáčce na paprikovém základě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale také vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 6.6. - 7.6.
PAPRIKA SLADKÁ Červená nebo také sladká paprika se vyznačuje jemnou a sladkou chutí. Odrůda papriky Capsicum annuum je ideální přísadou pro docílení bohaté barvy a sladké plné chuti. Sladká paprika je oblíbená jak v domácích, tak i profesionálních kuchyních po celém světě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs koření na svařák Složení: Koření (skořice, hřebíček), cukr. Doporučené dávkování:1 lžička/1 litr vína. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
můžete mít 6.6. - 7.6.
Lahodný kořenící přípravek k přípravě přílohových brambor. Skvěle ochutí i dušenou zeleninu nebo gratinované brambory se smetanou a sýrem. Složení:Směs koření (cibule, česnek, paprika, pepř, římský kmín, kurkuma, koriandr, zázvor, oregano), sůl (49 %), cukr.NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení: Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení:Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 6.6. - 7.6.
ASIJSKÁ KUCHYNĚ Asijská kuchyně je ideálním dárkovým balíčkem pro všechny, kteří milují chuť Asie. A pokud jste ještě neochutnali, tak není na co čekat a taštičku si nadělte i pro sebe. Asijská kuchyně obsahuje 3 druhy koření – garam masala bez soli, kari bez soli a kari marinádu.
můžete mít 6.6. - 7.6.
AZTÉCKÝ OHEŇ MARINÁDA Pro milovníky pálivých chutí je aztécky oheň to pravé! Pikantní chuť marinády se skvěle hodí ke grilování všech masitých pokrmů. Aztécký oheň lze využít prostě všude, kde chcete docílit pikantně ostré chuti.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kvalitní koření z celého světa.